Abstinuju
Jsi můj pervitin
když Ti pošlu pár slov
neuroticky klikám nechám rozsvítit displej mobilu
aby se tam objevila žlutá obálka
1 nová zpráva
a nic se neukazuje
a já skučím trhám si vlasy
mám chuť na cigáro
závislost zakrýt jinou závislostí
Pak pláču do telefonního sluchátka
na ulici nepříčetně je mi zima
lidé se otáčejí
a mně je to jedno
v Celetný ulici
Jsi moje droga
tvrdá závislost
implantuju si Tě do krve
dennodenně
myslím na Tebe
s nepatřičnou vytrvalostí
takhle to nemůže pokračovat
Peťulko
Jsem neskonale sebestředná
sobecky hříšná
blbě osobní na veřejný stránce
a bojím se jít na zpověď
Navenek se usmívám
prý působím uklidňujícím dojmem
to jen sem bliju
jako bulimička která je veselá
a pak si v záchodový kabince strká prst do krku
Půjčila jsem si knihy od pana Nešpora
možná budu chodit na skupinový terapie
chci bejt svobodná
chci abstinovat
chci žít
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: básněnka, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)