Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=AEzRXjg1rYE
noc už se tlačí do oken
a lampy kradou hvězdám svit
dnes na nikoho nečekám
dneska nemám kam jít
dnes večer protáčím cédéčka
a svým životem listuji
dnes hádám z lístků čajových
a maličko se lituji
a je mi trochu do pláče
a chtěla bych jít pryč
jenomže byt je zamčený
a nevím, kde je klíč
tak tiším srdce Cohenem
studuji rudá zápěstí
hlavu si léčím paralenem
a popírám své neštěstí
a noc se tlačí do oken
natahuje po mně svoje drápy
já nedokážu mluvit....
....to je to, co mě trápí
There's a bar where the boys have stopped talking
they' ve been sentenced to death by the blues...
17.08.2014 12:03:33 | maryshka
Jsou dny výživné a dny chudé a smutek od toho, aby utek...a Cohena taky můžu:-)
17.08.2014 07:13:17 | básněnka
Jsem rád, že jsi jí napsala. Jako by se ale napsala sama. Je to výborná (a zároven špatná) básen, kterou bych mohl číst neustále dokola. Mluvit nemusíš, tímhle si řekla spoustu...možná všechno. Jdu spát a ještě dlouho budu přemýšlet.
16.08.2014 23:37:36 | Draconian