chybí mi .....
co 14 dnů
sluneční prach
skrz sklíčka náušnic
co 14 dnů
stěhování na měsíc
jen padá dech
co 14 dnů
nákupy v bazarech
recyklace lásek
od desíti k pěti
co 14 dnů
vyměňujem děti
co 14 dnů
ani o minutu víc
lámeš si zodpovědnost v kole
jenou nahoře dvakrát dole
napíšeš krátkou zprávu
dva víkendy za sebou?
ne, to by nešlo
nemůžu narušit
křehkou rovnováhu
čeho?
dětské duše?
ne, svého klidu...
takže zas pěkně
dvakrát za měsíc
jednou děkuji a šestkrát prosím
Opravdu Ti to stačí?
...a nic víc