je to smutné
jak se lidé zamykají
sami nahoře
ve svém vlastním
malém světě
všichni si lžeme
všichni říkají
"vše je v pořádku
všechno je fajn..."
nosíme masky
a hrajeme své role
role v naší show
v našem životě...
žijeme v krabicích
vidíme v temnotě
a mluvíme lži
tohle je náš svět
svět ve kterém žijeme
svět ve kterém lžeme
proč to nezměníme?