Anotace: i takový lidi jsou
Nedotknutelní?
okolo mě vás je spousta
co si myslí že jimi jsou
spolkni chrousta nebo zavři hubu
Však sami sobě lžou
Bez náznaku citu
jak kámen tesaný
světem kráčí
a na nás se mračí...
Pod touto maskou
oči zalepené páskou
že jim nikdo nerozumí?
jsou tu lidi co to umí!
Milujeme ty co nás odmítají
umíráme pro ty co si to nezaslouží
Jen pro to , že srdce nemá rozum
To se pak spustí monzun
Bez náznaku pochopení slz příval
a teskné písně aby člověk zpíval...
I nedotknutelní jsou jen lidi!!