štěstí je v maličkostech v jejich vnímání... a když se někdy moc něco láme přes koleno, tak se ty maličkosti nevnímají... :-)
31.08.2014 23:37:52 | zelená víla
Dekuji, ze jsi mi to umoznila, abych si to uvedomil, vilo :D...Jsem s pratelskym pozdravem, Marty
31.08.2014 23:51:52 | kudlankaW
nebylo to ve zlém, jen z vlastní zkušenosti vím, že když jsem za něčím moc šla a něco moc chtěla nevnímala jsem to okolo, co bylo mnohem víc, než to za čím jsem se slepě hnala... :-)pak jsem procitla... a ono tak nějak přicházelo mnohem, mnohem víc...
31.08.2014 23:55:44 | zelená víla
Marty, dočkáš se, neboj, na každého jednou dojde. Ale domů do obýváku za Tebou asi jen tak, z ničeho nic žádná Lolitka nedorazí, budeš muset do ulic... :) Každopádně přeji hodně zdaru! :)
31.08.2014 21:24:04 | AndreaM