Dívám se a nic nevidím
Dívám se na svět
a je mi k smíchu
nemám pro co žít
jsem tu asi na vyjímku
divám se kolem sebe
jsem tu asi omilem
nevidím nebe
lahev je mím přitelem
divám se a nic nevidím
jen prázdnotu za kterou se stidím
prázdnou láhev
kterou dopojím
dívám se a nic nevidím
Komentáře (1)
Komentujících (1)