Podzimní
Anotace: Asi je to tím tichem ve větvích a možná i sluncem, že hřeje míń..
Nějak je zvláštně..
snad podzim cpe se do vrat .
Slunce ještě
vystrčilo udy své..
Je dnes nějak zvláštně..
Jak ,když soumrak..
zastaví se a tak zustane.
Je zvláštně, né že ne.
Jak kdyby někdo žil.
Najednou žít přestane.
Je.
Zvláštně, vzduch nechvěje se.
To někdo spáchal hrozný hřích..
Je ticho i ve mě..
smutným hlasem...
Šimrám lid slepě na duších..
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, fijalka, Amonasr, Jort, Joe Vai, jitoush, zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (3)