Až se setmí
Anotace: Když mi nebylo hej
Byli tací
co zranili mé city
že osud vrací
já bál se reality
a čekal,
až se setmí.
Potácel jsem se
životem
jako opilec
v brzké ranní hodině,
který neví,
k jaké patří rodině.
Z cesty jsem sešel,
černými lesy prošel,
a čekal až se setmí.
Na polích marnosti,
hledal jsem naději,
a namísto věčnosti,
rumem se naleji,
poslední zbytky mé hrdosti,
zapadly v závějí,
mé vlastní krve a zbytků cti.
Jen s kscihtem od krve jsem ležel,
díval se na měsíc, a čekal až se setmí.
Namísto pokory,
jen výsměch a potupa,
nesl jsem okovy,
okovy života.
A čekal až se setmí...
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)