....tak otevři oči a dívej se
jak slova má stoupají k Tobě
dívej se na modrou oblohu a na sny
dívej se, tak dívej a uvidíš.
cítíš své srdce a já své
ale stín je mezi námi
tak popadni kámen a hoď
a rozbij ten výklad, ten stín
tak otevři oči a dívej se
dívej se zas a znova na mě na den a noc
na modrou oblouhu a bílé mraky
na věčné hvězdy, které Ti patří.
Na sny, věčnost, slovo skryté v dlani.