Chci plakat
chci, aby se slzy změnily v perly,
které mohl bych Ti dát.
Chci se smát
chci, aby slunce zase svítilo
na naši cestu.
Chci něco
co není
co nebylo
a ztratilo se.
Co ve vzpomínkách
jiné je
než bylo
ve skutečnosti.
Proč vzpomínky
halí přítomnost
proč slzí bylo
dost.
A přitom chci plakat.
A přitom chci plakat.
A přitom chci plakat.