S andělem za zády
Anotace: Bez popisu Další díla: Dračí tabulky
Sbírka:
Slzy ve mě
Se slzamy v očích
Jako předmět ve vytrýně
Poslouchat tvůj smích
V zádech žár slounce
Oči plné strachu
Myšlenky co mizí ve tmě
Tvá kamená tvář
Co mě vždy nadchne
Prázdná slova
S nádechem stínu
Rty anděla
Plná purpuru
Bezduchá maska
V tvé tváři, bariera nezajmu
Vztek v každém pohybu
Jako přízrak
Se stínem v duši
Čeká na zázrak
Schloulený v mušli
Hlas plný citů
Míjí ho
Tváře barvy nefritu
Ničí ho
S andělem za zády
Jde zpátky v čase
Ale už nikdy nezjistí
Co bylo tehdy špatně
Je konec, světlo mizí
Je konec, slova na papíře
Ho nezachrání
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: WIRUS, Lioness
Komentáře (0)