a tak nám tu někde
andělé nezvaní
vykopli zazděné dveře
kudy pak plaše
odcházíme
k řekám žízeň
po Světle
pít
svou tajemnou radostí
beze svědků
vyslyšeni…
skvělé,paráda. přecházím (co se týče básní) na chlapy, tohle se čte samo.
01.10.2014 22:13:39 | Martin Šimeček
Jen je soukmenovče nepodceňuj!-uvidíš,co mají někdy některé pod sukýnkou žárumilných básní...:-)
02.10.2014 12:06:21 | Frr