Řepa a brambor
Polopravdy v Metru,
někdy i ve vlaku
Poručíme větru
a všichni jsou spokojení,
že Bolševik
už tu není
Ale on zůstal
a posel dobrých zpráv
je osel !
Na jaře nezasel
a sklízel by na cizím,
kradl na panským
řepu a brambory !
A taky myšlenky, nápady !
Publikoval je v Blesku
a v záři reflektorů
špinavého lesku
se potácel zmožený
snad šťastný po svojem
pak psal své rekviem
pro svého Papeže
na noc poslední
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
Komentáře (0)