Tva Stopa
Anotace: kdyz te nemiluje...
Tva stopa
V ulickach me duse
hrany ostre jsou
a pod nohama
nepevna je zem
Tezko se tudy prochazi
bez sramu a nesnazi
ty zkousis ji projit
nebojis se
Tva stopa
je vsak zbarvena
jako ma duse
jez hori zalem
hodne do tmavo
cervena
Nebojis se
i tak jdes dal
co kdyz
Jenze tys to neustal
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Gabriela Green, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)