Vane zápach
od východní hranice
nic není jisté
snad nějaká třenice
Uhynulá zvěř
nebo jen ozón ze ZOO ?
V novinách psali
že našli mamutí tělo….
A maso z mamuta
v dezolátním stavu
ohledali docenti
z Jedličkova ústavu….
Stanovili pak diagnózu nelidskou,
že šlo o stoletého slona
sťatého rukou lidskou…