po tváři stéká slza, jako němý svědek bolesti,
která se schovala v duši
není příčina a přitom důvodů na stokrát
neptej se více zda smíš brát
modlitba není vysvobození a žalozpěv je dnes klam
roztáhni ruce jako křídla bílých vran a ukaž jak se létá
už se neboj budu tam a čekám
teď už jen čekám....