Anotace: Volná perifráze.
Osud jim domotal špulky nití,
víc pro ně slunce nezasvítí.
Z kopečku zeminy kvítko se zaskvěje,
pro živé vzpomínka,
naděje.
moc pekna
09.10.2014 11:04:03 | James Libustka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?