Mrtvé a skoro zbytečné
tvé vzkazy snažící se běžet proti větru
a stará kartářka věštící nám z popraskaného hrnku
kde se na dně krčí dehydratovaný lógr.
Pochytej ten pláč oblohy vzlykající za oknem
a dones mi ho v dlaních křehkých jak dech
který je až příliš nepravidelný na to aby odpovídal
podchlazené realitě.
Je tak pozdě že i nevyspání usíná.
A tohle bláznivé mezidobí občas mrkne
zatímco jazyk olizující parapety za sebou táhne hořkost
černé kávy žížnící po cukru.
Proč vypichovat jednotlivosti. Vše je jen a jen o pocitech. Ale dehydratovaný lógr je prostě úžas!
07.10.2014 20:24:59 | smudlinek
možná jsem šťoura
ale popraskanej hrnek nenahradí ďáblovy obrázky ani ve snu...
krom toho
co takhle tejkutej dusík?:-)
07.10.2014 14:51:19 | básněnka
Baví mne nejvíc Tvé nadpisy:)
03.10.2014 13:34:24 | Lilien