Snídaně v trávě
Nechcem pískat pro chudý,
ale jakou zástavu
budem vzývat
až se přemístíme
do prvotního stavu ?
Plané jabloně červenají
klasy žita zlátnou
slimáci v zelí
svůj rej mají
jahody pomalu sládnou
a mě se nechce snídat,
tak nelámu si s tím hlavu,…
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, enigman, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)