Anotace: všemi a zároveň nikým
Nefnukej veverko :-) kuk ..Každej mráček přejde a sluníčko zas vykoukne..opravdu.. :-)))Hladím srdíčko a volám sluníčko.
07.03.2007 22:19:00 | Nút
Co jsi tak posmutněla? Vždyť tě čeká Petřín...ne ;-)
Píšeš teď tak nějak víc procítěně... pamatuješ, jak jsem ti ,,radila" u té vánoční...byla bych ráda, kdyby sis tu moji úvahu přečetla třeba teď ...už ji tu mám...jmenuje se ...Zeptejte se dětí...jestli ji budeš číst, napiš mi k ní koment...chtěla bych vědět, co si o tom myslíš :-) dík.
31.01.2007 15:53:00 | no