Hudba jejího srdce
Mystická a tajemná
Jako měsíc v úplňku
Po zádech mráz zamrazí
Tichá hudba zní
Tón, který tak sladce zní
To láska ji potkala
Milovala
Plakala
Poznala tu krásu milovat
Na bolest si již zvykla
Její rty líbala
Když slza po bílém líci stékala
Cit, který láme srdce
Její hudba utichá
Poslední tón samoty
Odkud její duše pospíchá
Komentáře (0)