Pocta Filipovi T.
Anotace: Jako hudební kulisu doporučuji Psí vojáci píseň "Kdykoli" https://www.youtube.com/watch?v=kOiDTn_m8-E&index=5&list=PL6OOaUTq2ML5ZYJ295scpIyfnI3qtLtLU
Záblesky z monitoru,
úderná sdělení
Filipa Topola,
jsou jako zjevení
zní pořád dokola.
Jsou v mojí hlavě
chovají se nenechavě...
Když si povídal s klavírem,
z jeho prstů tekla krev,
taková opravdovost,
syrová,
neklamná,
na dřeň,do morku.
Projel životem
jako Ferarri,
na podlaze
pedál plynu!
Konec splínům.
Místo ženy Tulamorku!
Anebo před ženou v baru.
Už je v cíli!
A není nutné dumat
jestli k němu dojel
předčasně.
Čeká nás všechny!
Jen něčí život se vleče,
někdo je tragédem,
v kulisách podivného skeče...
Někdo
horuje
pro básně...
"Hej, baby!"
"Chtěl bych,
dříve než zhasneš,
uděláš to pro mě?
Viď, že se svlečeš?!"
Přečteno 342x
Tipy 23
Poslední tipující: básněnka, bogen, Pamína, Radhuza, bezprizorně, Kaitlynn, hanele m., Amonasr, terezčinapřezdívka, Joe Vai, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)