Sladce
Mikrokosmos narvaný je bytím
a to má být makrokosmos prázdný?
zdejším vakuem vědu nenasytím
ať si hledá co kdo chce, nešťastný
vesmír řídne každým dalším týdnem
zatím co nano-protějšek houstne
kdepak si Tě najdu v tlu poklidném
odstávky rtů, štěstíčko radostné?
odmocninou n-tou jsi se stala
pudrem v paruce planety bílé
delší dobu modrá není, smála
ses mi, když šel jsem o dům dál zbylé
blankyty Tvé Země zapomínat
jež z ISS inu arciť k dnešku
shlédnout lze stěží, modř z pradominant
zeměkoule vyrvat, z trails výměšků
- teď jsi to přehnal, říkáš, - mluv k věci
konspirace tvé jsou levné zboží
poslouchat vše o čem točí vědci
je menší zlo, vždyť na slunce v louži
lze taky zírat, míň není málo
v zlatých klecích i-phonů svítí screen..
půl na půl by se sladce dřímalo
hlouběji spát chci a snít o nic míň
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Rozina, enigman, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)