Úsme na tvári
Vtipným gestom pozdraví
Len spomienky ostali
Sú veci, ktoré čas nespraví
Červený nos na tvári
Kde-tu jeden vtip pripraví
ľudia ho hľadali
On samotu zle trávi
Parochňa na hlave
Ďalšia scénka v príprave
Skúma čo stalo sa
Svet ďalej smeje sa
S farbami na tvári
On úsmev vždy vyčarí
Šťastnú vždy dušu mal
No srdce raz oklamal
Úsmev sa vytratil
Jeho vtip chuť stratil
Farby po tvári stekali
Červený nos slzy máčali
Zvláštne topánky na nohách
Šapitó stíchlo i v útrobách
Pozrel sa vchodom von
Na rozlúčku s anjelom