Prostě, proto
Anotace: Sahal jsi si na knoflík, já zatím počítala řasy. V tom šerém podzimu mísila se kupa...
Sahal jsi si na knoflík,
já zatím počítala řasy.
V tom šerém podzimu mísila se kupa aut.
Přečetla jsem tvých osmnáct vrásek,
a v tom podzimu jsem chtěla prostě chtít.
Ukryla jsem se v hluku aut
a prožila s Tebou celý život.
A věděla jsem, že nesmím,
potají pohladit Tvou dlaň
prostě proto, že sis sahal na knoflík
- šel kolem kominík.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, jitka.svobodova
Komentáře (0)