Když přijde paní deprese
ta černá stvůra bez tváře
do hlavy vypálí ti cejch
a už reješ držkou v zemi
v blátě, špíně
v krvavý beznaději
jak prašivý zvíře
po čtyřech lezeš
a žebráš o milost
proč právě já ?
už toho bylo dost !
a když ráno vyjde slunce
tak modlíš se ať brzy přijde tma
a ty rychle zemřeš
hlavně ať nepřijde zase ona !
Bomba.
Dokonale vystiženo.
10.03.2015 09:04:30 | WdW
Deprese má každý a dají se na to balit i baby. V našem případě chlapi.
21.02.2015 22:34:07 | adaj
Depresi se musíš naučit milovat.
Jsem to ze začátku tež nesnášel.
Uplně stavy to by se jeden posral a ješte vidiny a bludy.
Pak do mě rvali sračky vrazi v pláštích
a pak jsem řekl seru na vás zmrdi.
Přijal to je to součast mě.
Dalo to práci ale už je to oukey .
Ono s depresema nebo bez nich život stejně stojí za hovno
29.10.2014 19:12:24 | AlpHaWiRuS