Bude barevný
Nádoba prázdná, zmizela láska,
bez lístku, sbohem, bez zmíňky.
Obrázek idee, z prozření praská,
drolí se, mění se v lupínky.
Podzimní vítr přebírá zbytky,
vybírá barvy líbivé.
A ze snů matky, zbyly jen mžitky,
vzpomínky duši tíživé.
Třeba zas život - bude barevný ...
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, enigman, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (2)