Proudy smutku
Anotace: Má první báseň, popis pocitů beznaděje a smutku.
Bloudě v temnotě
Sám, nahý a raněn
Trpíc kvůli všudypřítomné nicotě
Kvůli slepotě zasněn
Tápaje po iluzi světla
Jitřenku světlého zítřku
Která znenadání zhasla
V tichu urputného nářku
Snaže se o zoufalý výkřik
Utišen nářkem ostatních
Jako klaun skrývající vzlyk
Kvůli potěšení živých
Skrývaje jizvy z ostří osudu
Pod hereckou maskou štěstí
Dále se utápěje v bludu
Unášen proudy smutku věčností
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)