Ničíš mě
a přesto tě miluji
v opuštěných ránech a chladných nocich
kde i snílci ztrácejí naději.
Jsi se mnou
a přesto sama
mám dívku krásnou
ale štěstí utíká nám pod rukama.
My změnili jsme v Já
teď na snad jednou a pak
ani jeden z nás se ale neptá
zda o to zítra budeme stát?
Láska asi nečeká
na peníze a kariéry
odchazí aniž se zeptá
jestli se vzdáme chiméry.
asi je zbytečné psát nemaž ji
smutná a přesto líbí se mi
06.11.2014 22:38:46 | Romana Šamanka Ladyloba