Cesta bez konce či začátku,
na bolest mít trvalou památku.
Bez odpuštění, vykoupení není,
noční můra agónie se mění
v bolestné denní snění.
Konec bez konce,
když smrt je začátek
co vrací nazpátek.
Kóma živoucí, není kam utéci.
Báseň truchlivá, blednoucího významu,
volání o pomoc do prázdného éteru.
Neumíš volat, ostatní neslyší,
kdo tě vykoupí?
Je naděje na existenci vysvobození?
Prý umírá poslední,
jak poznáš když je pryč?