Na dně mých chuťových pohárků
Anotace: zůstal jsi utopen
Na dně mých chuťových pohárků zůstal jsi utopen
snad nebyl ještě rok a nebyl ani den,
aby mě nepálilo to Tvé "odcházím",
možná že napořád, možná jen na pár zim,
já teď už vím, že nebude mně jako Tobě,
když ležím už druhý rok na hřbitově
...
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: Morýš, enigman, Putovatel, zdenka, Frr, bogen, ElaJah
Komentáře (5)
Komentujících (5)