Nepřestávej věřit čemu chceš
ikdyž tady nebudeš
nový rok jen depresy přinese
neb hodnoty oddálí (skoro jako každý rok- lásku,rodinu....)
tak sleduji život z povzdálí
Nepřestávej věřit čemu chceš
ikdyž tady nebudeš
Musim!Nechci žít jenom tak!
Ale coooo, umřu jednou pak!
Vánoce, že sny splní?
optimismus v plném znění?
Ne, hlavně jen rovno v duši
a když chybí?
Láska nepřijde nebo zmizí...
Nepřestávej věřit všemu
varuju tě nebuď v temnu
Aspoň rozbalím dárky v srdci druhým...
úsměvem a pohlazením...
vzdávám zabývat se sněním....
Tak přeji si krásný nový rok,
však do rovnováhy stále skok.