aleje do prázdna...
výčitky havranů
z mlh…
koktavou píseň
o vině
neslyšně zachumlej
do popele vyhaslých ohňů
do houstnoucí tmy
do stébel vyčpělé trávy
navěky
zalehlé vzpomínkou
na
palčivá milování
...kdysi
o záletí
mlhavě,ale přece krásně...je neuvěřitelné jak umíš zachytit pocity:-)
13.11.2014 18:59:11 | střelkyně1