Anotace: Je to smutná pravda.
Lidská bytost
-
Stvoření nesouladné,
nežije se sebou samým,
kdejaká kytka mu zvadne,
když ji přelije či nedá pít
Požírá vše okolní
i to, co už dávno mrtvé jest,
a když není co, tak pozvolní
a přichystá si lest
Je to svině zrádná,
zde hodna svého trestu,
jen jedna kapka marná
v moři plném klestu
bez naděje?...smutno...z
16.11.2014 16:55:34 | zdenka