Kráčející
Společně s ní
přicházel podvečer.
Vykračovala si pyšně
dívka s hebkou pletí
a její ladná chůze
byla působivá.
Doslova po centimetrech,
jsem pozoroval antracitové válenky,
symetrii nohou,
od chodidel,
kradmo po předních stranách stehen,
po úzkých stříbrných kalhotách.
Byly neskutečně dlouhé.
Souměrné stavby, štíhlé...
Ocitl jsem se v mrákotách...
Opojen proporcemi,
mé srdce rázem zjihlé...
Neschopen slova,
obdivem němý...
Za podzimu života...
Šla vznešeně
listopadovým chodníkem.
Éterická dívka
s dobře situovaným mladíkem...
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: MARKO, Akrij8, zelená víla, Pamína, Jort, Joe Vai, Amonasr, jitoush, jitka.svobodova
Komentáře (8)
Komentujících (4)