Cesty se tiše
rozpouští v sedadlech
aut, která vozí
holky k sobě domů
na kafe a
víš, jak to končí
věrnost prohraje
v souboji s podpadky
které se pro tebe
odráží v zrcadle
na jednu noc
na jednu noc
a
všechny další
klečím na tvém cizím těle
s hřebíky v kolenou
abych si
vymodlila úctu
sama před sebou
cesty jsou jako uzly, tak se uzlí..i s hřebíky v kolenou, pro holku zblázněnou...
21.11.2014 22:31:31 | básněnka