Vysvětlení
Anotace: pokouším se něco říct a slova nestačí
Vysvětlení
Dnešní den jsi sama
ve svém srdci samotu skrýváš aha
jsem tu ale ty mě nevidíš
a dál o hrozných věcech se zamýšlíš
tak srdce své mi otevři
a já ponesu tvé strasti i radosti
neboj není tu láska není tu cit
jen v tobě vidím hrozivé nic
chci jen vztoupit tam kde nikdo nebyl
protože vím že bych to nic v tobě ubyl
v tvém srdci to nic
změnilo by se v krásný cit
se svou láskou by jsi mohla krásně žít
teď už by ti nebránilo žádné nic
a já už bych neviděl tvou tvář
co uvnitř pláče zas
Moře jsem já
co do jiné země ti pomáhá
Komentáře (2)
Komentujících (2)