Anotace: ...
Z naděje zbývá pouhé nic
Smutek se ve verši skryje
V rytmu teskné melodie
Přeji si křičet ještě víc..
Nikdo nic neví
Nikdo nic netuší
Můj smutek snad není retuší
Jen s pláčem - slzami se zjeví..
V srdci mi po tobě zůstalo
... Jenom prázdno
Zbavit se nicoty nejde snadno
Proč mě to s tebou nevzalo
... Jiskra se vytratila...