Anotace: všechno mizí, zbude nám jen bolest - trpký lék
Nechte stékat slzy
bolest se časem odplaví
přejde v útěchu
v podobě
nekončícího bdění
Když zavřu oči
vidím tebe
jak odcházíš
bez jakéhokol
rozloučení
- žádné poslední sbohem
Když zavřu oči
vybaví se mi
jak mi tvůj
... život
protéká mezi prsty
jak ti nemohu pomoci
na vše je příliš pozdě
Vrať se mi
ať s tebou mohu strávit
aspoň poslední minutu
myslet si
že všechno je zase
jak má být
Sžírá mě svědomí, že je to všechno moje vina...
pláč je uzdravující proces... a hlavně že jemu neprotéká mezi prsty...
02.12.2014 02:48:41 | zelená víla