Polibek Vánoc
s příchutí punče
hvězdy a mrazivá noc
nic a mé srdce co do tich tluče.
Tiché S.O.S
hlasité chybíš mi
trocha punče a zmzlý nos
vločka sněho roztopí se, jako upřímnost.
Myslím na tebe
celou duší
mráz zebe
ticho dusí.
Je mi mizerně
v tom vánočním světě
je mi mizerně
a punč mysl plete.
Jsou to svátky strašnýho rozporu, myslím, že tu náladu chápu. Ale vždycky se to dá vidět z nějakýho lepšího pohledu, snad :)
02.12.2014 23:17:54 | Putovatel