Láska
jako kapka jedu
ve spoustě medu
na očích růžová páska
nepravidelný rytmus
pravidelné zmatenosti
co tichem se line, jako blues
neobyčejné obyčejnosti
ztrácím v něm hlavu
srce jsem už ztratil dávno
žádne eso v rukávu
pocit prázdna- smutno.
prázdné metafory
tichá kapitulace
zamilovaný- nejubožejší mezi tvory
spálen blízkostí vlastního slunce..
Ano, kdysi jsem měl zamilovaný, přesně takový, výklad lásky. Tak nějak tě tahá prokletí do svého klína. A tvá myšlenka líná se nechá hladit a hladit. Až jednou se probudíš a nevíš kde jsi ... Ne, to není konec, to je zase začátek ...
04.12.2014 21:06:03 | VEDz RVAHEs