Oloupu se z kůže. Ukážu ti maso.
Šlachy, kosti, pak bezkrevnou tvář.
To maso se drolí, a krev dolů stéká
Všechno mě to bolí jako slzí řeka.
Uvážu se na provaz. Pak se trochu zhoupnu.
Sem a tam, snad sebou i cuknu.
Vaz se snadno zlomí, hlava dolů kleká
Všechno mě to bolí jako slzí řeka.
Postavím se před zrcadlo. A otevřu oči.
Strach a zrada, má bezkrevná tvář.
A mé sny se drolí, inkoust dolů stéká
Ať všechno, co bolí, sebere ta řeka...