Záplata volného času chtěla utáhnout švy
byla pro něj
dobrá noc a krásné ráno
čas zasypal je svým pískem ...
Ale všechno to bylo prý jen tak!
Společný svět se vešel
do tašky přes rameno
večeře v klíně na "dobrou noc" a
věrná labuť za dveřmi
umírá