Anotace: Někdy je jediné co potřebujeme, aby nás někdo postrčil na správnou cestu.
Padám do nekonečna
Jsem nahý ve tmě
Láska je jen tečna
Co protíná nás slepě
Já nejvíce bojím se být sám
Bojím se nejkrutějšího trestu
Až bůh pozve mne na nekonečný flám
Až propadnu v tomto života testu
Tak ukaž mi kudy jít, kde najdu cestu
Přes řeky, moře a širé oceány?
To bych potřeboval záchrannou vestu
Ale jediné co mám, jsou nesplněné plány