Kdysi něco bylo
Anotace: Nevěřil bych, co se mnou dokáže jedna žena
Bylo. Kdysi něco bylo, ale teď už není nic.
Cítil. Kdysi jsem teplo cítil, ale už mi není hyc.
Zdálo. Dřív se mi něco zdálo, ale už nedokážu snít.
Krásně. Tak krásně mi bylo, ale musela jsi odejít.
Vzpomínky. Kdysi jsem nějaké měl, ale už jsou pryč.
City. Mě zmlátili jak nepřítel co měl tyč.
Slzy. Kdysi mi tekly, ale už jsem přestal plakat.
Život. Dřív mě strašně bavil, teď chci z budovy skákat.
Smích. Myslím, že jsem se kdysi i smál.
Strach. Byl věčně se mnou, už nemám sílu, abych se bál.
Láska. Umřela v den, kdy jsi opustila můj svět.
Smutek. Drží se mě už spoustu let.
Stál. Kdysi jsem stál, ale už jenom klečím.
Štěstí. Otočilo se zády, asi jsem ho naštval něčím.
Oči. Co se dívali do tvých, už nechtějí nic vidět.
Přátelé. Už se mnou nechtěj v hospodě sedět.
Sám. Zůstal jsem sám, jako strom v poli.
Nic. Necítím nic, jenom jak mě srdce bolí.
Přečteno 495x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, Bea, ta.cupka., Chrestys, tato22, bogen, Lůca, zdenka, Frr, adaj, ...
Komentáře (14)
Komentujících (4)