Pohádka
To jsem se takhle jednou zhlídla...
V barvách bublin,cos dělal z mýdla..
V nich tančit jsem chtěla,stoupat k obloze.
Jenže jak,kdy mám řetěz na noze....?
Srdce zamčené na devět západů v truhlici
Ruce za zády
A na rtech petlici...
Zavři oči,budu ti pohádku vyprávět...
O tom,jak se žije v téhle době.
Jak dokáže svět potemnět...
když pohřbí tě zaživa v masovém hrobě..
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj
Komentáře (2)
Komentujících (2)