Ústa se smějí, oči pláčí
Anotace: Taky to znáte? Když jste v jádru duše smutní, ale navenek se chcete tvářit šťastně, nebo alespoň v pohodě a nějak ne a ne aby to šlo...? Tak to je přesně ono... :(
Když ráno oči otevřu,
nejsi tam Ty...
Na nový den nezanevřu,
přestože bez Tebe...
Myšlenky honí se mi hlavou,
do školy, do práce, musím jít,
kéž by mohlo jít vše stranou
a já mohla (jen) alkohol pít.
Úsměvy rozdávat náročné je,
takhle to přeci být nemá!
Ze všeho toho je mi mdle
a za to může ten "ničema"!
Ač se ústa má smějí,
z očí kouká smutek.
Na hrudníku cítím chvění,
to ten strýček Zármutek... už aby utek...
Přečteno 454x
Tipy 10
Poslední tipující: Nespavec, Amelie M., jitoush, jitka.svobodova, zelená víla, Madanik, CoT, Nergal
Komentáře (4)
Komentujících (4)