„Sedíc“ je ženský rod, mužský je „sedě.“ „Utápějíce“ je množné číslo, má to být „utápěje.“ Mimoto je to mluvnický nesmysl, chybí tomu další činnost, která by při tom probíhala. Jestliže jdeme a hovoříme, pak jdouce hovoříme nebo hovoříce jdeme. Nelze říct „my hovoříce“ nebo „my jdouce“ bez dalšího slovesa.
21.12.2014 12:30:47 | pedvo