Anotace: tak co by... obycejna neprilis originalni basnicka. jsou to jen me okamzite pocity, nic vic!
Kdyby tak přišel den,ketrý by proslunil můj život a zahřál srdce...nádherně vyjádřené..mnoho lidí si v tom najde kousek svého "trápení"
31.01.2007 18:53:00 | Haydée